Arctica

Utforska Arctica serien från Arabia


Den tidlösa och eleganta Arctica serien från Arabia har sedan länge varit en favorit bland finsk designälskare och samlare över hela världen. Med sitt rena, vita porslin och minimalistiska design passar Arctica perfekt för såväl vardag som fest. Denna serie, skapad av formgivaren Inkeri Leivo, lanserades ursprungligen på 1970-talet och har sedan dess blivit en ikon inom nordisk heminredning.

Arctica seriens historia och design

Arctica serien kännetecknas av sin rena och funktionella skandinaviska design. Med en strävan efter hållbarhet och tidlöshet, har Inkeri Leivo skapat en serie som står emot modets svängningar. Varje del av serien är utformad med användaren i åtanke, vilket gör dem till perfekta föremål för dagligt bruk. Den universella attraktionen hos Arctica ligger i dess förmåga att passa in i olika hemstilar, från den moderna lägenheten till det rustika sommarhuset.

Samla och investera i Arctica

Att samla på Arctica serien är inte bara en hobby för många, det är även en investering i designhistoria. Delarna i serien har visat sig behålla sitt värde väl över tid, vilket gör dem till eftertraktade objekt på second hand marknaden. För samlare erbjuder Arctica en möjlighet att äga en bit finsk designhistoria, medan den som söker unika och hållbara porslinsföremål för hemmet kan hitta skatter som förgyller vardagen.


Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder