Atoll

Atoll av Anna Ehrner för Kosta Boda


I världen av svenskt glashantverk utmärker sig serien Atoll av Anna Ehrner för Kosta Boda med sin unika design och färgstarka uttryck. Den här serien representerar ett samspel mellan färg, form och ljus som fångar betraktarens uppmärksamhet och tillför en distinkt karaktär till varje rum. Designad av den berömda glaskonstnären Anna Ehrner för det anrika glasbruket Kosta Boda, bjuder Atoll-serien in till en värld av skönhet och innovation.

Utforska Atolls unika design

Varje del i Atoll-serien bär på en unik identitet som speglar Anna Ehrners känsla för färg och form. Med sin runda, mjuka form och karakteristiska svirl som löper genom materialet, bjuder varje föremål in till en visuell resa. Processen att skapa dessa glasverk är lika imponerande som det slutliga resultatet, där varje steg från smältning till blåsning och formning kräver skicklighet och precision. Atolls design är inte bara estetiskt tilltalande utan även ett uttryck för djupgående hantverksskicklighet.

Samla på konstverk från Atoll

Att samla på föremål från Atoll-serien innebär mer än att bara äga vackra glasföremål; det är en investering i svensk designhistoria. Varje pjäs berättar en historia om svensk kreativitet och innovation, vilket gör dem till perfekta samlarobjekt eller gåvor. Oavsett om du är nybörjare inom samlarvärlden eller en erfaren konnässör, erbjuder Atoll en möjlighet att fördjupa sig i en värld av skönhet och hantverksmässig excellens.


Placeholder
Placeholder