Eden

Eden från Orrefors – tidlös elegans i kristall


Eden från Orrefors är en serie som representerar det bästa av svensk glaskonst, känd för sin tidlösa elegans och exceptionella hantverk. Denna kollektion, designad av de skickligaste glasblåsarna, omfattar en rad produkter som förenar traditionellt hantverk med modern design. Varje del i Eden-serien berättar en egen historia, inspirerad av den nordiska naturens skönhet och Orrefors långa tradition av glastillverkning.

Utforska Eden seriens unika design

Eden-serien från Orrefors karaktäriseras av sin unika design där varje föremål inte bara är ett bruksföremål utan även ett konstverk. Designen reflekterar den svenska naturens lugn och skönhet, med mönster som påminner om lövverk och skogens stilla ro. Denna kollektion erbjuder allt från vaser och skålar till ljusstakar och serveringsdelar, alla skapade för att förhöja vardagen och speciella tillfällen med en touch av skandinavisk elegans.

Hållbarhet möter skönhet i Eden

En viktig aspekt av Eden-serien är Orrefors engagemang för hållbarhet och kvalitet. Varje produkt är ett resultat av ansvarsfullt hantverk, där traditionella tekniker används för att skapa föremål som är menade att hållas och värderas över generationer. Genom att välja Eden från Orrefors stödjer man inte bara svensk industri och hantverk utan också en mer hållbar konsumtion där skönhet och funktion går hand i hand med ett miljömedvetet tänkande.


Placeholder
Placeholder
Placeholder