Ostindia

Upptäck Ostindia serien från Rörstrand


I den svenska designhistorien finns det få serier som är lika älskade och ikoniska som Ostindia från Rörstrand. Denna tidlösa serie har sedan introduktionen 1932 funnit sin plats i många hem, kännetecknad av sitt vackra blåa mönster inspirerat av österländsk porslinstradition. Ostindia är en hyllning till det historiska Ostindiska kompaniet och dess resor till Kina, vilket reflekteras i den detaljrika och förtrollande designen.

Ostindia serien i fokus

Den klassiska serien Ostindia från Rörstrand har inte bara en rik historia att berätta, utan även en design som står emot tidens tand. Varje del i serien, från tallrikar till koppar, är skapad med en oöverträffad kvalitet och ett öga för detaljer. Den eleganta blåa dekoren mot det vita porslinet gör varje måltid till en stämningsfull upplevelse, samtidigt som den tillför en historisk känsla till dukningen. Ostindia seriens mångsidighet och tidlöshet gör den till ett eftertraktat objekt för samlare och designälskare.

Hållbarhet genom återanvändning

Att investera i second hand Ostindia från Rörstrand är inte bara ett sätt att bevara ett stycke svensk designhistoria; det är också ett hållbart val. Genom att välja återanvända och ge dessa vackra föremål ett nytt hem, bidrar vi till en mer hållbar konsumtion. Dessa tidlösa designföremål förtjänar att älskas och användas genom generationer, och genom att välja second hand, stöder vi en cirkulär ekonomi där skönhet och historia bevaras för framtiden.


Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder