Rainbow

Utforska serien Rainbow från Kosta Boda


Kosta Boda, ett namn synonymt med högkvalitativt glas och kristall, har länge varit en pelare i det svenska hantverket. Bland deras mest färgstarka och uppskattade kollektioner finner vi Rainbow, en serie som verkligen lever upp till sitt namn. Den här kollektionen är känd för sina lekfulla och ljusreflekterande egenskaper, som inte bara är ett bevis på hantverksskickligheten hos Kosta Bodas glasblåsare utan också en hyllning till färgernas mångfald och skönhet.

Rainbow seriens unika charm

Rainbow-serien från Kosta Boda sticker ut med sin unika förmåga att fånga och reflektera ljus på ett sätt som skapar en känsla av liv och rörelse inom varje objekt. Varje del av serien, vare sig det är en vas, skål eller ljusstake, är formgiven med en speciell teknik som involverar skicklig glasblåsning kombinerat med en preciserad färgsättningsprocess. Detta resulterar i att varje objekt inte bara är ett bruksföremål utan också ett konstverk som kan lyfta vilket rum som helst.

Samla på Rainbow från Kosta Boda

Att samla på serien Rainbow erbjuder en unik möjlighet att äga en bit av svensk designhistoria. För samlare och beundrare av skandinavisk design är dessa objekt inte bara tilltalande för ögat utan också en investering i hantverk och tradition. Med varje nytt tillskott till serien växer möjligheten att skapa en personlig och färgrik samling som speglar både individuell smak och den rika historien av svensk glaskonst.

Att utforska och samla på Kosta Bodas Rainbow-serie är en resa genom färg och form, där varje objekt berättar sin egen historia om skicklighet, innovation och skönhet.


Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder