Snöboll

Snöboll serien av Ann Wärff lyser upp varje hem


Snöboll, designad av Ann Wärff för Kosta Boda, är en av de mest älskade serierna av svenskt glaskonst. Denna unika kollektion, som först introducerades på 1970-talet, har blivit synonym med tidlös design och högkvalitativt hantverk. Serien består av ljuslyktor, vaser och andra glasföremål som alla bär den distinkta, frostiga ytan som efterliknar en nysnöad vintermorgon. Varje föremål i Snöboll-serien är blåst och formad av skickliga hantverkare vid Kosta Bodas anrika glasbruk, vilket gör varje stycke unikt.

Utforska Snöboll kollektionens mångsidighet

Tack vare dess eleganta design och den frodiga känslan av vinter som serien förmedlar, har Snöboll funnit sin plats i många hem världen över. Ljuslyktorna sprider ett mjukt och välkomnande ljus som skapar en mysig atmosfär i rummet. Vaserna och de andra föremålen är inte bara praktiska utan också vackra som dekoration och fungerar lika bra med som utan blommor. Snöboll är den perfekta serien för att tillföra en touch av skandinavisk elegans till varje inredningsstil.

Snöboll en symbol för svensk designexcellens

Ann Wärffs arbete med Snöboll-serien är ett strålande exempel på svensk designexcellens. Detta arbete illustrerar hur traditionellt hantverk kan förenas med modern estetik för att skapa tidlösa föremål som uppskattas av samlare och designälskare. Snöboll är mer än bara glasföremål; det är ett arv av svensk glaskonst som fortsätter att inspirera och fascinera.


Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder