Om oss

Välkommen till Fleasy.se – din portal till hållbar och medveten shopping online. 


Fleasy är grundat av Upper Eight AB, ett företag med djupa rötter i teknik och innovation. Med en passion för att förena teknologi med miljömässig hållbarhet, skapade vi Fleasy – ett ställe där second hand inte bara är ett köp, utan ett steg mot en grönare framtid. Vårt team består av engagerade utvecklare, designers och supportpersonal som alla arbetar mot samma mål: att göra hållbar shopping tillgänglig och attraktiv för alla.


På Fleasy.se hittar du en rikedom av second hand-fynd från pålitliga säljare. Vår plattform gör det enkelt och säkert att handla online, med ett fokus på användarvänlighet, hållbarhet och säkerhet. Genom att köpa begagnat bidrar du till att förlänga produktens livscykel, minska avfall och motverka överflödig konsumtion. Vi gör det enkelt för säljare att nå ut med sina produkter, med verktyg som mobilapp och AI-stöd för produktinmatning, vilket förenklar processen och breddar utbudet av unika artiklar.


Vårt övergripande mål är att främja en cirkulär ekonomi och göra hållbar shopping till normen, inte undantaget. Genom att förenkla processen att köpa och sälja begagnade varor vill vi inspirera fler att göra medvetna val som gynnar både miljön och samhället. Vi strävar efter att skapa en plattform där varje köp och försäljning bidrar till en positiv förändring och där gamla skatter får nytt liv.


Fleasy är mer än bara en affärsidé; det är ett sätt att tänka, en rörelse mot en mer hållbar värld. Genom att ansluta till Fleasy blir du del av denna resa. Tillsammans kan vi göra skillnad.


Välkommen till Fleasy.se – flea markets easy