Sunflower

Sunflower serien av Göran Wärff för Kosta Boda


I den svenska glaskonstens värld har Kosta Boda etablerat sig som en symbol för innovativ design och hantverksskicklighet. Bland de många framstående serier som kommit från detta anrika glasbruk, sticker Sunflower ut som ett lysande exempel på Göran Wärffs mästerliga förmåga att fånga naturens skönhet i glas. Serien Sunflower, med sina detaljrika och ljusreflekterande egenskaper, bjuder in betraktaren till en värld av solsken och blomsterprakt året om.

Den tidlösa skönheten i Sunflower serien

Göran Wärffs Sunflower serie för Kosta Boda är en hyllning till solrosens öppna och välkomnande gestalt. Varje del i serien – vare sig det är en vas, skål eller ljusstake – är formgiven med en unik känsla för detaljer, där ljusets spel i glaset förstärker den varma och livfulla känslan som solrosor förmedlar. Det handblåsta glaset och de precist utformade detaljerna gör varje föremål till ett unikt konstverk, vilket speglar Wärffs passion för naturen och hans djupa förståelse för glas som material.

Samla på konstglas från Sunflower serien

Att samla på konstglas från Sunflower serien är inte bara en investering i svensk designhistoria, det är också ett sätt att bringa en bit av den svenska sommaren in i hemmet. Varje föremål berättar en historia och bär på en del av Göran Wärffs vision, vilket gör dem till eftertraktade samlarobjekt. För den designintresserade erbjuder Sunflower serien en möjlighet att äga en del av svensk designarv, samtidigt som den tillför skönhet och karaktär till varje rum.


Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder