Open Minds

Utforska Open Minds serien av Ulrica Hydman-Vallien


Open Minds serien av Ulrica Hydman-Vallien är en hyllning till kreativiteten och det unika uttrycket som kännetecknar svenskt glaskonstnärskap. Denna serie, som snabbt blev ikonisk efter sin lansering, erbjuder en fascinerande blandning av färg, form och funktion som speglar Hydman-Valliens lekfulla och djärva estetik. Med sina omisskännliga mönster och den livfulla energin de utstrålar, har Open Minds serien funnit en särskild plats i hjärtat på samlare och designälskare världen över.

Open Minds en kreativ resa

Serien Open Minds har inte bara varit en utställningsplattform för Ulrica Hydman-Valliens unika talang, utan även en källa till inspiration för människor som uppskattar konst och design i deras vardagsmiljö. Dessa konstverk, tillverkade med en mästerlig teknik och en djärv användning av färger, bjuder in betraktaren till en värld där fantasin får flöda fritt. Från de karakteristiska ansiktsuttrycken till de flytande formerna representerar varje pjäs en del av Hydman-Valliens passion för livet och konsten.

Samla på Open Minds

Att samla på Open Minds serien är mer än bara en hobby; det är en investering i skönhet och historia. Varje pjäs berättar en historia, vare sig det handlar om dess skapande, den känsla den framkallar, eller dess plats i den svenska designtraditionen. För samlare erbjuder dessa objekt en unik möjlighet att äga en del av svensk kulturarv, samtidigt som de fungerar som ett samtalsämne i hemmet. Att investera i Open Minds är att investera i ett konstverk som aldrig slutar ge glädje och inspiration.


Placeholder